Stevige Tafels - Tafels en Meubelen op maat

Woodpaneel

Wat vast en zeker ook perfect matcht in jouw interieur zijn akoestische panelen. Naast stevige tafels verkopen wij ook akoestische panelen. Heb je een akoestisch probleem in jouw woonkamer of vind je de panelen er gewoon fancy uitzien? Voor een volledige impressie neem dan een kijkje op onze website www.woodpaneel.nl.

Naar Woodpaneel Over Woodpaneel

4.9 Sterren, 27 reviews

Kevin Nolan

15 Dec 2021

Deze keer een salontafel set gekocht, nadat we al eerder een eettafel en tv-meubel hadden gekocht bij stevigetafels. Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit en de vele opties in maten van de betoncire meubels. Aanrader.

Paulien van der Voort

24 Nov 2021

Wij waren al heel lang opzoek naar een nieuw tv meubel. Na veel zoeken op internet kwamen we op de website van Pascal. Per mail hebben we veel contact gehad en onze wensen besproken. Na zijn kundig advies hebben we een offerte laten maken. Pascal reageert snel, geeft tips, stuurt extra foto's als je vragen hebt. Het is echt een vakman. Het tv meubel kwam hij in de avond netjes afleveren. Het is werkelijk prachtig afgewerkt, heeft een stoere uitstraling en is helemaal volgens afspraak gemaakt. We zijn ook ec

Mireille Blankenspoor

12 Okt 2021

In Pijnacker werden we vriendelijk ontvangen door Pascal in een redelijk kleine showroom. Toch was iedere keus zichtbaar. Pascal dacht met ons mee en gaf goed advies. De vooraf gezegde levertijd werd ook waar gemaakt. De bezorging van de meubels was zeer zorgvuldig. Er werd rekening gehouden met bescherming van de vloer. De meubels werden netjes op de plek gezet. En het aller belangrijkste: De meubels zijn prachtig. !! Kortom we zijn zeer tevreden. en weer verliefd op ons eigen huis.

Jan tolboom

17 Nov 2021

vanavond geleverd 3 prachtige produkten van stevige tafels. Bedankt Pascal voor de kwaliteit en snelle levering , deze vakman is ten zeerste aan te bevelen , ook keurig afgeleverd en gemonteerd.

Twan Milder

11 Aug 2021

Pascal is niet alleen ontzettend aardige en sympathiek maar is vooral een kundige meubelmaker. Ik heb een geweldige eettafel en een 'blok' bijzettafel besteld en ontvangen. Prachtig en vakkundig gemaakt! Absolute aanrader als je een mooie betonlook tafel of een meubel wilt!

Larissa & Glenn

25 Jan 2021

Prachtig werk, helder contact, snelle montage aan huis en prima prijs! Wat wil je nog meer wanneer je een tafel besteld?! Dank Pascal en echt een aanrader voor iedereen die een tafel zoekt op maat :).

Sabretooth

22 Dec 2020

Super Mooi tv meubel besteld. Contact met pascal was prima en levering sneller dan verwacht. Ik kan stevigetafels.nl aanraden.

Emmy Boxmeer

14 Apr 2021

Vandaag hebben wij onze eettafel, salontafel en tv-meubel ontvangen. Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Wij zijn hier superblij mee. Uitstekende service en prima prijzen. Kortom een aanrader en wij zullen Pascal bij andere mensen zeker aanbevelen. Pascal nogmaals bedankt. 👍😊 Groet Michel en Emmy Boxmeerv

Alice

05 Mrt 2022

Na een afspraak gemaakt te hebben met Pascal afgereisd naar het noorden. Op advies van Pascal voor een tv meubel Type o gekozen met de voor ons interieur afgestemde afmetingen. Na drie weken weer afgereisd naar het noorden om het meubel op te hallen. Precies zo gemaakt zoals we voor ogen hadden mooi afgewerkt met een daarbij behorende kwaliteit top. Pascal bedankt en tot een volgende ontmoeting. Alice uit Veldhoven.

Tamara Selderbeek

25 Mrt 2020

Keurig ontvangen in Pascal zijn werkplaats. Alles konden we kiezen; kleur, dikte en poot. Snel geleverd en gemonteerd! Erg blij met de tafel en de service!

Vraag

Stel een vraag: