Ook onze salontafels worden met de hand gemaakt, waardoor we jou tafel van de beste kwaliteit kunnen voorzien. De salontafels zijn goed te gebruiken als bijzettafels en kunnen precies naar uw wens gemaakt worden. Ze worden geleverd per set of per stuk.

Het fijne van mangohout is dat het heel makkelijk te onderhouden is.

Wij van stevige tafels zijn het enige bedrijf die jouw tafel persoonlijke thuis komen bezorgen en deze gelijk bij jou monteren.

Door de sterke coating is de tafel onwijs goed beschermd tegen vet en vocht. Zo kan je zonder stress genieten van een wijntje of biertje aan tafel.

Naar de boekenkast
Indiana Boekenkast
Texas-boekenkast

Mangohout heeft van zichzelf een rustieke uitstraling. Hierdoor is de tafel niet spiegelglad maar een beetje geribbeld.

Het leuke van mangohout is dat je er gelijk een hele set van kan kopen met alles er op en aan, van tafel tot kast en tv-meubelen.

Kwaliteit en persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk. Daarom controleren wij de meubelen helemaal voordat deze naar jouw verzonden worden, zo zorgen wij ervoor dat jij helemaal tevreden bent met jouw meubelen.

Naar de boekenkast
Meer info

Nanocoating

Een nano coating beschermt uw tafel optimaal tegen eten en drinken wat op uw tafel kan vallen. De nano coating kan op elke hout soort worden toegepast. Wij raden u altijd aan om uw tafel met de nano coating te behandelen. Deze nano behandeling kost €29,95
Meer info

Stel je vraag over onze boekenkasten

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.