Kwaliteit en persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk. Daarom controleren wij de meubels helemaal voordat deze naar jouw verzonden worden, zo zorgen wij ervoor dat jij helemaal tevreden bent met jouw meubels. Bij ons is het doel dan ook niet om de goedkoopste te zijn, maar om de beste kwaliteit te leveren. Onze onderstellen voor de mangotafels zijn standaard mat zwart gepoedercoat.

Door de sterke coating is de tafel onwijs goed beschermd tegen vet en vocht. Zo kan je zonder stress genieten van een wijntje of biertje aan tafel.

Mangohout heeft van zichzelf een rustieke uitstraling. Hierdoor is de tafel niet spiegel glad maar een beetje geribbeld.

Het leuke van mangohout is dat je er gelijk een hele set van kan kopen met alles er op en aan, van tafel tot kast of tv-meubel.

Naar het dressoir
New-York-dressoir
Dressoir-Texas-

Mangohout is erg duurzaam doordat het hout afkomstig is van oude mangobomen die geen mango’s meer dragen.

Een mangohouten tafelblad geeft een warme en robuuste uitstraling. Door het stalen onderstel krijgt het een industriële touch.

Het fijne van mangohout is dat het heel makkelijk te onderhouden is.

Wij van Stevige Tafels zijn het enige bedrijf die jouw tafel persoonlijke thuis komen bezorgen en monteren deze gelijk.

Naar de tafel
Meer info

Nanocoating

Een nano coating beschermt uw tafel optimaal tegen eten en drinken wat op uw tafel kan vallen. De nano coating kan op elke hout soort worden toegepast. Wij raden u altijd aan om uw tafel met de nano coating te behandelen. Deze nano behandeling kost €29,95
Meer info

Stel je vraag over de Salontafels

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.